Logo Beauty in Silence (1)

Beauty in Silence is een schoonheidssalon gevestigd in Nijswiller, Zuid-Limburg. Met uitzicht op het prachtige Heuvelland in Zuid-Limburg, worden klanten ontvangen in mijn salon aan huis. Een veilig en vertrouwd gevoel creëren vanaf het moment dat iemand een afspraak wil maken tot aan het moment waarop iemand naar buiten loopt na een behandeling. Oprechte zorg en tijd voor mijn klanten is iets waar ik voor sta en dit zorgt uiteindelijk ook voor een vertrouwensband zowel tijdens de behandeling alsook op persoonlijk vlak.

Ik werk met de hoogwaardige producten van Sothys. Dit merk sluit aan bij de visie die ik binnen mijn salon heb en de beste resultaten voor mijn klanten geeft. Mijn behandelingen zijn manueel d.w.z. ik maak geen gebruik van apparatuur. Mijn behandelingen zijn gebaseerd op een methode voor huidanalyse die afwijkt van de traditionele werkwijze. Dit is een Oosterse methode, waarbij de huid of het gezicht in vlakken wordt opgedeeld en correspondeert met een specifiek deel van het lichaam. Deze methode is wetenschappelijk onderbouwd en behaalt vanuit mijn visie de beste resultaten.

Een droom is vervuld: Wonen en werken in een prachtige omgeving, waarbij ik mensen datgene kan geven wat ikzelf belangrijk vind, uiterlijke en innerlijke schoonheid. Dit is waar Beauty in Silence voor staat.

 

x
Sothys wordt alleen gebruik in topsalons | by-Miranda anbos-logo - Welkom bij beautysalon Naturalesa